+32 (0)474 74 71 27
Interieur- & architectuurfotografie

Interieur & architectuur

Vanuit mijn liefde voor mooie beelden van minstens even mooie dingen, botste ik tijdens mijn professionele carrière vaak op prachtige gebouwen en interieurs die op beeld niet overkwamen zoals ze in werkelijkheid zijn. Om dat juist adverteren belangrijk is, richt ik met plezier mijn lens op projecten voor (interieur)architecten, schrijnwerkers, keukenbouwers, zelfstandige ondernemers in de bouwsector en interieurzaken.

Mijn doel voor jouw zaak? De realisaties en stijl shooten op een manier die de creaties eer aandoet, terwijl jij je kan focussen op je core business.

 

  • We starten met een intakegesprek. Wat verwacht jij, wat verwacht ik, waar vinden we elkaar? Op basis van dat gesprek stellen we een offerte en timing op.
  • Na de shoot krijg je een preview te zien.
  • EXTRA. Geen tijd om shoots in te plannen met klanten? Dan regel ik ze in jouw plaats zodat je tijd uitspaart én er nog eens kwalitatieve foto’s voor in de plaats krijgt ook.

 

“De samenwerking met Hanne verliep feilloos. Door haar inbreng en zin voor detail kijk je als interieurarchitect ook met andere ogen naar je eigen werk, wat een meerwaarde is voor je ontwikkeling.”

- Steven Van Compernol, architect

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF